Τοποθεσία

Τα δωμάτια και στούντιο Stavroula βρίσκονται στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι, κοντά στις παραλίες Ψαρού και Πλατύς Γιαλός. Οι Άγιοι Απόστολοι βρίσκονται μια ανάσα από τις θαυμάσιες παραλίες Πλατύς Γιαλός και Ψαρού και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από άλλες δημοφιλείς παραλίες του νησιού όπως το Paradise και το Super Paradise.

Οι φημισμένες παραλίες του Πλατύ Γιαλού και της Ψαρού, που προσφέρουν μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ, απέχουν μόλις 10 με 15 λεπτά, ενώ κοντά θα βρείτε ό,τι κι αν χρειαστείτε από μίνι μάρκετ μέχρι εστιατόρια και καφετέριες.

Κλείστε εισιτήρια και ταξιδέψτε στη Μύκονο!

map-stavroula

Μύκονος

Οι Άγιοι Απόστολοι βρίσκονται μια ανάσα από τις θαυμάσιες παραλίες Πλατύς Γιαλός και Ψαρού και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από άλλες δημοφιλείς παραλίες του νησιού όπως το Paradise και το Super Paradise. Οι φημισμένες παραλίες του Πλατύ Γιαλού και της Ψαρού, που προσφέρουν μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ, απέχουν μόλις 10 με 15 […]

Stavroula Mykonos στη Χώρα

Τα Στούντιο Stavroula βρίσκονται στην καρδιά της γραφικής Μυκόνου, μόλις 100 μέτρα μακρυά από τις κυριότερες παραλίες του νησιού και από μια στάση λεωφορείου. Αυτά τα υπέροχα στούντιο είναι τοποθετημένα σε μια κεντρική τοποθεσία, σε ένα ήσυχο δρόμο αρκετά κοντά από διάφορα μαγαζιά, εστιατόρια, ταβέρνες και δημοφιλή μπαρ της περιοχής.

Τα Studios μας στο Κέντρο της Μυκόνου