Καλωσήρθατε

Tο παραδοσιακό συγκρότημα Stavroula Studios, προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Τα κομψά μας στούντιο έχουν φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα που μπορεί να σας χαλαρώσει, ενώ βρίσκονται σε γαλήνια τοποθεσία κοντά στη χώρα της Μυκόνου.

Όμορφα Στούντιο στη Μύκονο

Ανακαλύψτε τα παραδοσιακά μας δωμάτια

Όλα τα δωμάτιά μας είναι ευρύχωρα και άνετα, βασισμένα στην παραδοσιακή Μυκονιάτικη αρχιτεκτονική.

Άγιοι Απόστολοι στη Μύκονο

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή τοποθεσία μας στη Μύκονο

 

Τα στούντιο μας βρίσκονται στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι (στο νοτιοδυτικό κομμάτι του νησιού), σε μία γαλήνια και παραδοσιακή περιοχή που μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφία του κυκλαδύτικου τοπίου.

Η τοποθεσία των στούντιο μας στη Μύνονο είναι ιδανική, καθώς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις παραλίες Πλατύς Γιαλός και Ψαρού, αλλά και σε άλλες σημαντικές παραλίες όπως είναι η Ελιά, το Super Paradise και η Παράγκα. Επίσης, προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και μηχανών, ενώ διαθέτουμε και άπλετο χώρο για πάρκινγκ. Σχετικά με τη μεταφορά σας στο νησί, υπάρχουν λεωφορεία και ταξί για εύκολη πρόσβαση στη χώρα και σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς σας από και προς το αεροδρομίο ή το καράβι κατόπιν σχετικού αιτήματος.